2109702010 2109766831 Χίου & Ηπείρου 46 jimelastika@gmail.com
hero image
 
Μαρκόπουλος
Ελαστικά - Ζάντες - Δάφνη Αθήνα


Η επιχείρησή μας “Ελαστικά Μαρκόπουλος” η οποία εδρεύει Ηπείρου 46 στην Δάφνη Αττικής, δραστηριοποιείται στον χώρο τον ελαστικών για πολλά χρόνια προσφέροντάς σας πάντα ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στις καλύτερες τιμές.
Σε εμάς θα βρείτε ελαστικά για μοτοσυκλέτες, επιβατικά αυτοκίνητα, 4x4 - Suv, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά και λεωφορεία, καθώς και ζάντες για κάθε όχημα.
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για το ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας όχημα ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφάλεια στην οδήγηση.

Η τοποθέτηση των ελαστικών και των ζαντών γίνεται με την χρήση μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας  σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Κύριο μέλημά μας, να σας συμβουλεύσουμε για την σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας. 
 

 
     
     
 
 
Συνεργαζόμενες εταιρείες:

  GOODYEAR
  MICHELIN
  DUNLOP
  CONTINENTAL
  PIRELLI
  BRIDGESTONE
  MAXXIS
  VREDESTEIN
  PETLAS
  HANKOOK
  MATADOR
  KUMHO
  TOYO
  YOKOHAMA


 

 
     
     
 
 
 
 
 

Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών μας, που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται.

 
 
 
Συνεργαζόμενες εταιρείες